نمایش خداوند | 3 مقاله
تشویق کودکان به انجام فعالیتهای هنری ازجمله خواندن شعر و سرود و چیستان و نقاشی و آواز و سایر فعالیتهای تفریحی و فرهنگی در موضوع خداباوری میتوان این مفهوم را در آنها تقویت کند. این بخش اختصاص به یافتن راههایی در این زمینه دارد .
نام مقاله: برداشت کودکان از خدا
نام نویسنده: ابراهیم اخوی
تاریخ انتشار: فروردین 1391
منبع: ماهنامه قاصدک شماره 51 – برگرفته از سایت rasekhoon.net
خلاصه مقاله: در این نوشتار نویسنده به نحوه درک کودکان در هر سن از خدا می پردازد. بعد از ذکر خصوصیات دوران کودکی، به مفاهیمی مانند قداست خدا، علاقه خداوند به انسان و مفهوم دعا، کتاب خدا در نزد کودکان می پردازد. آنگاه وظایفی که والدین در برابر اینگونه برداشت ها دارند را بیان می کند. در نهایت نیز شعری زیبا از تصوری کودکانه نگاشته شده است
درخواست از شما: نظر شما چیست؟ به نظر شما کودکان در هر محدوده سنی چه دیدگاه و برداشتی از خداوند و صفات او دارند؟
نام مقاله: اصول و روش های آموزش مفهوم خدا و تقویت خداباوری در کودکان و نوجوانان
نام نویسنده: فاطمه وجدانی
تاریخ انتشار: پاییز 1392
منبع: مجله علمی- ترویجی بصیرت و تربیت اسلامی- برگرفته از سایت noormags.ir
خلاصه مقاله: این پژوهش که ازنوع کاربردی می باشد با هدف بررسی کمک به بهبود کارایی روش های اجرایی آموزشی و تربیتی در جهت شناخت خداوند صورت گرفته است و اصول آموزشی مفهوم خدا و روش هایی را که بدین منظور می توان به کار برد را بیان موده است.
درخواست از شما: نظر شما چیست؟ آیا این گونه اصول و روش ها برای آموزش مفهوم خدا به کودکان موثر می باشد؟
نام مقاله: قصه کودکانه درباره خدا؛ خدا کجاست؟
نام نویسنده: مقداد حکیمی
تاریخ انتشار: آبان ماه 1395
منبع: www.shidshad.com
خلاصه مقاله: داستان خدا کجا هست؟ یکی از داستانهای مجموعه ” بچهها میفهند” با هدف سادهسازی مفاهیم اعتقادی و پاسخگویی به سوالات دینی مقطع سنی (3 تا 12 سال) درباره خدا هست.این مجموعه در قالب داستانی و با نگاه روانشناسانه، دغدغههای والدین و مربیان گرامی درباره خدا و سوالات و کنجکاویهای کودکان برطرف میسازد. در ادامه داستانی برای این منظور آمده است
درخواست از شما: نظر شما چیست؟ داستان ها تا چه حد در جوابگویی به سوالات کودکان در مورد خدا جوابگو هستند؟ آیا از نظر شما چنین داستان هایی برای کودکان مناسب است؟